Posted on 26/11/2015 / 2870
Dr-discount.nl is begonnen in 2015 en is onderdeel van Coupofy.com en één van de grootste netwerken van online winkels met een constante stroom van de beste online deals die er in Nederland zijn. Wij bieden kortingscodes en actiecodes aan voor elk wat wils. Van honderden webwinkels in Nederland maar ook buiten Nederland. Onze lijst met webwinkels groeit dagelijks en bevat ook aanbieders die de mogelijkheid bieden om met betaalmiddelen als Bitcoin, Paypal etc te betalen.

Wij schromen er niet voor om vernieuwende marktverstorende technologieën toe te passen met als doel de online webshopmarkt zoals je deze nu kent te herdefiniëren. Ons uiteindelijke doel is om jouw webshopervaring te verbeteren. Wij maken onze beloftes altijd waar.

Dr-discount.nl is niet alleen maar een website die coupons, kortingscodes en kortingsbonnen verzamelt. Wij hebben als streven om jouw webshopervaring tot een hoger niveau te brengen door nieuwe technologieën te ontwikkelen waardoor jij sneller, makkelijker en tegen een betere prijs kunt shoppen. Onze intelligente algoritmes scannen elke dag duizenden online winkel en webshops. Ze zijn op zoek naar de beste deals voor jou, die we vervolgens stuk voor stuk handmatig controleren.

Wie zijn wij

Dr-Discount is een website om kortings codes te vinden voor verschillende bedrijven zoals Hema, de Bijenkorf, Bol.com etc. Dr-discount is een jong bedrijf met 15 medewerkers. Onze medewerkers werken als digital nomads en we zijn opzoek naar jongeren die voor ons willen werken. Schrijvers, illustraties, bloggers. etc

Power of Action

Wij geloven dat het leven draait om het creëren van mooie en betekenisvolle projecten met de mensen die we ontmoeten en waar we onze passies mee delen. Wij zijn er trots op om samen te werken met talentvolle mensen over de hele wereld. Net als wij, zijn zij van mening dat om uitzonderlijke resultaten en groei op grote schaal te bereiken er sprake moet zijn van een proactieve, creatieve ondernemersgeest en durf om actie te ondernemen.

CATEGORY : RETAIL
GROEI FASE : SEED
WHAT IS YOUR TARGET MARKET? : NATIONAL
B2B or B2C : B2C
SALES CHANNELS : ONLINE
LOCATION [CITY] : Amsterdam
FOUNDED : 2015
TEAM SIZE : 5
AWARDS / ADDITIONS / FEATURES / NEED TO KNOWS / USP'S / UBR'S
BOOTCAMP ALUMNI
DELOITTE FAST 50 UK
DELOITTE FAST 500 EMEA
FAST GROWTH
PATENTED TECH EUROPE
PATENTED TECH US
PATENTED TECH WORLD
PROFITABLE
STARTUP FINALIST
TECH ALL STARS 2013
TECH ALL STARS 2014
TECH ALL STARS 2015
TECH ALL STARS 2016
TECH TOUR 50
THE EUROPAS NOMINEE
TOP INNOVATOR
UNICORN
UNIQUE TECHNOLOGY
Reviews
There are no reviews yet, why not be the first?
Leave a review
I LIKE THIS STARTUP!:

Leave a Reply

Related Listings