Posted on 03/03/2016 / 2123

Smart thinking.

Onze software-applicaties zijn van toegevoegde waarde aan de mensen & middelen in uw organisatie. Met onze software-applicaties maakt u continue efficiency slagen zodat u de vele uitdagingen in de huidige markt & veranderlijke maatschappij aan te gaan. Onze software-applicaties zijn intelligent en denken nu en in de toekomst met uw organisatie mee.
Hard- en software komen beiden steeds dichter bij de mens te staan. Technologie wordt intelligenter, intiemer, persoonlijker, intuïtiever en anticiperend. De technologie die we gebruiken is hierdoor een wezenlijk onderdeel van onze identiteit.

Onze software-applicaties maken optimaal gebruik van alle reeds aanwezige voorkeur software. De medewerkers in de organisatie werken met de middelen die de meeste efficiency opleveren, de organisatie is met onze software-applicaties de regievoerder over deze efficiency. Zo kan de organisatie bij een veranderende behoefte ( strategische besluitvoering) zelf de software-applicaties aanpassen. Onze software is gemaakt om mee te bewegen met de veranderlijke maatschappij, maar ook om voorop te lopen in de veranderlijke maatschappij.

Onze softwareapplicaties ontstaan vanuit de vraag. Vanuit de mens, de maatschappij, de politiek, trends en nieuwe technologie. We hebben onze applicaties ontwikkeld om niet alleen de huidige vraag te faciliteren, maar onze applicaties zijn de brug naar de toekomst. Op die brug zijn wij altijd nieuwe software-applicaties aan het ontwikkelen.

CATEGORY : SOFTWARE
GROEI FASE : ACQUIREDLATE GROWTH
WHAT IS YOUR TARGET MARKET? : GLOBAL
B2B or B2C : BOTH
OPEN FOR INVESTMENTS : NO
REVENUE MODEL : PAY FOR SERVICE, LICENCE FEE, SUCCESS FEE
SALES CHANNELS : OFFLINE, ONLINE, SAAS, APP, SOFTWARE, MOBILE FIRST
LOCATION [CITY] : Utrecht
FOUNDED : 2015
TEAM SIZE : 2
AWARDS / ADDITIONS / FEATURES / NEED TO KNOWS / USP'S / UBR'S
BOOTCAMP ALUMNI
DELOITTE FAST 50 UK
DELOITTE FAST 500 EMEA
FAST GROWTH
PATENTED TECH EUROPE
PATENTED TECH US
PATENTED TECH WORLD
PROFITABLE
STARTUP FINALIST
TECH ALL STARS 2013
TECH ALL STARS 2014
TECH ALL STARS 2015
TECH ALL STARS 2016
TECH TOUR 50
THE EUROPAS NOMINEE
TOP INNOVATOR
UNICORN
UNIQUE TECHNOLOGY
Reviews
5
Total Score 1 REVIEW
I LIKE THIS STARTUP!:
Leave a review
I LIKE THIS STARTUP!:

Leave a Reply

Related Listings